Cibap » internationale bachelor visual communication

internationale bachelor visual communication

BA (Hons)

Wil je meer verdieping tijdens je opleiding en kun je meer? Dan is het mogelijk om naast je niveau 4 opleiding ruimtelijk vormgever, mediavormgever of international creative business developer, te kiezen voor het excellentietraject Internationale Bachelor Visual Communication (niveau 6) die je op Cibap kunt volgen.

Haal je bachelor of Arts in Visual Communication!

De Internationale bachelor volg je tijdens je niveau 4 opleiding op Cibap, is Engelstalig en bestaat uit 3 delen.

In fase 2 start je met lessen op hbo-niveau op het gebied van Cambridge Engels, onderzoek, creativiteit, kunstgeschiedenis, theoretische- en studievaardigheden.

Tijdens fase 3 start je in de Bridging Module, dit is een voorbereiding op de Bachelor. Sluit je deze module voldoende af, dan word je toegelaten tot de Bachelor fase.

De Bachelor volg je in fase 4 op Cibap van november tot einde schooljaar. Je studietijd kun je volledig besteden aan het behalen van de Bachelor.

Wat kun je ermee?

Je ontwikkelt je in alle uitingen van communicatie zowel qua vormgeving als in theorie. Onderzoek en kritisch denken vormen een belangrijk onderdeel van de opleiding. Je behaalt naast het mbo-niveau 4 diploma, je bachelor of Arts in Visual Communication in samenwerking met de University of Northampton (UK). Hiermee kun je aan het werk voor internationale bedrijven in binnen- en buitenland, of doorstuderen in een internationale master.

Wanneer ben je geschikt?

  • Je kunt wel wat meer uitdaging gebruiken tijdens je niveau 4 opleiding.
  • Je wil je kennis van het in Engels verbreden.
  • Je verdiept je graag in o.a. design, trends en geschiedenis van het creatieve vakgebied.
  • Je bent bereid in fase 2&3 extra lessen naast je opleiding te volgen (mogelijk in de avonduren)
  • Je vindt het leuk om voor je stage naar het buitenland te gaan. Dit is geen verplichting, maar wordt wel gestimuleerd.

Welk diploma haal je?

Je behaalt naast het mbo niveau 4 diploma, je BA Visual Communication in samenwerking met de University of Northampton (UK).

Heb je al een Havo diploma? Of je wilt switchen vanaf het hbo?

Dan is het mogelijk nog interessanter voor je om deze route te volgen omdat je via een versnelde route een diploma in een opleiding voor toegepaste vormgeving behaald en binnen dezelfde periode een internationaal diploma Bachelor Visual Communication (level 6)

Deel dit via je sociale netwerk.