Cibap » vakschool voor verbeelding

opleidingen

Op zoek naar een creatieve mbo-opleiding? Het Cibap biedt opleidingen aan op niveau 3, 4 en 5. Word filmmaker, decoratieschilder, meubelontwerper, mediavormgever, interieurstylist etc. Wij leiden jou op!

aanmelden
2019-2020

Wil je volgend jaar starten op het Cibap? Meld je dan al aan voor het schooljaar 2019-2020. Dit kan digitaal, klik hier om naar het aanmeldingsformulier te gaan. Wil je nog wat meer informatie over de intake of heb je een andere vraag, kijk dan op onze website voor meer informatie.

studentenwerk

Lees verhalen over stages van onze studenten, projecten die zij op en buiten school uitvoeren en ook oud-studenten vertellen over wat zij zijn gaan doen! Zo krijg je een beeld van wat je leert op het Cibap en hoe veelzijdig de creatieve industrie is.

Klik hier om studentenwerk te bekijken.

Cibap Pro

Op onze vakschool heet het onderwijs dat we aanbieden Cibap Pro. Dit staat voor Praktijk Realistisch Onderwijs. Dit betekent dat we in ons onderwijs uitgaan van de beroepspraktijk. We bieden jou als student zoveel mogelijk maatwerk. Dit houdt in dat je tijdens je opleiding kunt versnellen, verdiepen en verbreden.

Klik hier om meer te lezen over ons onderwijs.