Cibap » vakschool voor vormgeving

Maak werk van je creativiteit!

Op zoek naar een creatieve mbo-opleiding? Dan is dit hét perfecte startpunt van jouw zoektocht!
Het Cibap biedt opleidingen aan op niveau 3 en 4. Lees verder op deze pagina en kom meer te weten over onze vakschool, de opleidingen en ‘de Cibap student’. Kijk in de agenda hiernaast voor alle voorlichtingsactiviteiten of vraag een brochure aan via het formulier onderaan deze pagina.

Bekijk eerst eens dit filmpje
om de sfeer te proeven!

Creatieve
mbo-opleidingen

Creatieve oplossingen zoeken, ontwerpen en maken! Dat doen onze studenten. Dit kan op veel verschillende gebieden; een website, video, creatieve business ideeën, inrichtingsplannen, etc. Het Cibap biedt op veel verschillende gebieden opleidingen aan op niveau 3 en 4, die jou opleiden voor een baan in de creatieve industrie.

Bekijk snel ons aanbod!

Cibap Stage Schaalwerk Creatief Vakman - Alwin 5
Cibap Stage Seth filmmaker 12
Cibap Regio Award Zwole 1
29990500287_c715a8972f_o
Cibap-Stage-Rein-Creatief-Vakman-werkzaamheden
Cibap_projectjudafashion4
Cibap Binthout 4
700-500projecten_0003_Layer 9
studentenwerk

De Cibap student

De Cibap student bestaat natuurlijk niet, maar onze studenten hebben wel 1 ding gemeen, en dat is dat ze iets willen doen met hun creativiteit!
Heb jij dit ook? Fotografeer je graag, ontwerp je graag op de computer of teken je liever, sta je graag achter de werkbank of denk je gewoon liever graag na over creatieve oplossingen. Het kan allemaal! Onze studenten zijn vaak nieuwsgierig, werken graag samen, maar kunnen ook goed alleen aan de slag met een plan. En ook heel belangrijk ze zijn zichzelf en kunnen dat ook zijn op onze vakschool!

Van oriëntatie
tot intake

Bekijk de infographic waarin het pad staat uitgestippeld dat je kan doorlopen vanaf je oriëntatie op een vervolgopleiding, tot aan de intake bij het Cibap.

Meer weten?

Vraag een brochure aan en meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief over het Cibap.

Vraag een brochure aan!

 

Verificatie

 

Beste vakschool van Nederland
Cibap vakschool voor vormgeving is de beste vakschool van Nederland. Dit blijkt uit de Keuzegids mbo 2021. Maar liefst 6 van de 8 opleidingen van het Cibap ontvangen het predicaat topopleiding. We zijn trots op dit resultaat!