Cibap » over ons » werken bij Cibap

werken bij Cibap

Cibap als werkgever

Welkom op de werken bij Cibap pagina. Je vindt hier onder andere informatie over vacatures, Cibap als werkgever, arbeidsvoorwaarden, de sollicitatieprocedure en onze medewerkers.

Cibap als werkgever

Waar kom je te werken?
Cibap vakschool voor vormgeving is specialist in het opleiden van vakmensen voor de creatieve industrie. Toekomstige professionals ontmoeten elkaar hier. Cibap is het tref- en kruispunt van en voor de creatieve industrie. Studenten leren hun creatieve ideeën om te zetten in beelden, steeds met oog voor economische en maatschappelijke ontwikkelingen. Als dé creatieve vakschool, met 1750 energieke studenten en vele trotse medewerkers is Cibap een toonaangevende vakschool. Een plek waar talentvolle studenten worden uitgedaagd te excelleren als toekomstig beroepsbeoefenaar. Een plek waar ruimte is voor creativiteit, geplaatst in het kader van vakmanschap en ondernemendheid. Waar open communicatie voorop staat en de omgeving overal meespeelt.

Onze vak- en didactisch bekwame onderwijsgevenden helpen jongeren zich te ontplooien op het creatieve, ondernemende en technische vlak. Zij worden hierbij ondersteund door de medewerkers die werkzaam zijn binnen de diverse ondersteunende diensten die Cibap kent (waaronder administratie, receptie, M&C, facilitair, secretariaat, P&O, ICT, etc.).
Alle Cibap-medewerkers werken samen in een creatieve, dynamische en informele omgeving met kansen en verantwoordelijkheden waarin volop ruimte en aandacht is voor de eigen professionele ontwikkeling.

Heb je affiniteit met het onderwijs en ben je in staat om jonge mensen in de leeftijd van 16 tot 22 jaar te inspireren en te begeleiden bij hun leerproces? Heb je een flexibele werkhouding en vind je het leuk om in teamverband te werken? Dan is het werken bij Cibap wellicht iets voor jou!

arbeidsvoorwaarden

Ons onderwijzend en ondersteunend personeel werkt onder de CAO BVE (beroeps- en volwasseneneducatie). Cibap heeft de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden: eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), regeling uitruil KM-vergoeding, laptopproject, collectieve ziektekostenverzekering, pensioensregelingen en een personeelsvereniging.

Cibap heeft ook oog voor vitaliteit, denk hierbij aan een fietsregeling en thuiswerkbeleid. En duurzaamheid vinden we bij Cibap ook heel belangrijk en stimuleren daarom het gebruik van het openbaar vervoer met een speciale regeling.

open sollicitatie & job alert

Hebben wij op dit moment geen passende vacature voor jou, maar wil je wel graag bij Cibap werken? Mail dan een open sollicitatie en je cv naar peno@cibap.nl.

We bewaren je gegevens dan 6 maanden in onze database en mochten we een passende functie voor jou hebben, dan nemen we contact met je op. Blijf vooral ook zelf onze website en de vacatures in de gaten houden.

Aanmelden job alert
Altijd de nieuwste vacatures van Cibap in je mailbox? Meld je dan aan voor onze job alert.

veelgestelde vragen

Je kunt zonder bevoegdheid solliciteren op een docentenfunctie, mits je voldoet aan de andere criteria die genoemd worden in de vacature en/of gevraagd worden bij de functie. Binnen onze vakinstelling vinden wij vakkennis bij medewerkers van groot belang en we stellen medewerkers die nog niet bevoegd zijn daarom in de gelegenheid middels een opleiding die bevoegdheid (onder een aantal voorwaarden) alsnog te halen.

Vakkennis en actuele praktijkervaring vinden wij van groot belang. Met deze basis en minimaal een hbo-diploma kun je bij Cibap als docent aan het werk. Wel zal er op korte termijn een pedogisch-didactische opleiding gevolgd moeten worden, zodat er binnen een afgesproken termijn sprake is van een onderwijsbevoegdheid.

Wij maken binnen Cibap regelmatig gebruik van gastdocenten. Als je hier interesse in hebt, dan kun je dit aangeven middels “open sollicitatie”.

Wil je in aanmerking komen voor een docentenfunctie, dan vragen wij minimaal een afgeronde hbo-opleiding.

Als je als instructeur bij Cibap aan het werk wilt, dan vragen wij minimaal een afgeronde mbo-opleiding.

Sollicitatieprocedure

  • Sollicitatie & selectieLeuk! Je hebt gesolliciteerd. Je ontvangt een bevestiging. Wij gaan met je sollicitatie aan de slag en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.
  • KennismakingZien we voldoende aansluiting? Dan neemt afdeling P&O contact met je op om een kennismakingsgesprek.
  • Koffie/theeTijdens een persoonlijk gesprek (face-to-face of via video) gaan we verder in op jouw sollicitatie.
  • ContractTijdens het arbeidsvoorwaardelijk gesprek nemen we het contract met je door. We hopen je snel te mogen verwelkomen als nieuwe collega!