Cibap » over ons » werken bij het Cibap

werken bij het Cibap

 

het cibap als werkgever

Het Cibap is een toonaangevende  mbo-vakschool met ongeveer 1800 studenten en circa 250 personeelsleden.

Vak- en didactisch bekwame onderwijsgevenden helpen jongeren zich te ontplooien op het creatieve, ondernemende en technische vlak. Studenten worden bij ons opgeleid tot bevlogen vakmensen door talenten te koppelen aan gedegen vakkennis binnen de vakgebieden Ontwerp & Media, Ontwerp & Ruimte en Ontwerp & Vakmanschap en Ontwerp & Productie.

Zij worden hierbij ondersteund door de medewerkers die werkzaam zijn binnen de diverse ondersteunende diensten die het Cibap kent (waaronder administratie, receptie, M&C, facilitair, secretariaat, P&O, ICT, etc.).

Alle Cibap-medewerkers werken samen in een creatieve, dynamische en informele omgeving met kansen en verantwoordelijkheden waarin volop ruimte en aandacht is voor de eigen professionele ontwikkeling.

Heb je affiniteit met het onderwijs en ben je in staat om jonge mensen in de leeftijd van 16 tot 22 jaar te inspireren en te begeleiden bij hun leerproces? Heb je een flexibele werkhouding en vind je het leuk om in teamverband te werken? Dan is het werken bij het Cibap wellicht iets voor jou!

vacatures

Vanwege het Coronavirus en de maatregel om niet onnodig naar buiten te gaan, hebben we alternatieven gezocht om mogelijke nieuwe collega’s te kunnen spreken. Om te zorgen dat solliciteren mogelijk blijft, voeren we onze sollicitatiegesprekken zo veel mogelijk online via MS Teams of Skype. Het past goed bij de recente ontwikkeling, waarbij we ons onderwijs deels digitaal aanbieden aan onze studenten. Heb je een leuke vacature gezien? Je kunt gewoon reageren! 

Op dit moment hebben we deze openstaande vacatures:

arbeidsvoorwaarden

Het Cibap heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden. Ons onderwijzend en ondersteunend personeel werkt onder de CAO BVE (beroeps- en volwasseneneducatie). Tijdelijke contracten lopen via Innotiq Cibap.

Het Cibap is beloond met het World-class Workplace keurmerk. Dat betekent dat het Cibap door haar medewerkers hoger beoordeeld wordt dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Wanneer je solliciteert bij het Cibap, weet je dus dat je bij een goede werkgever terecht komt!

open sollicitatie

Hebben wij op dit moment geen passende vacature voor jou, maar wil je wel graag bij het Cibap werken? Mail dan een open sollicitatie en je cv naar peno@cibap.nl.

We bewaren je gegevens dan 6 maanden in onze database en mochten we een passende functie voor jou hebben, dan nemen we contact met je op. Blijf vooral ook zelf onze website en de vacatures in de gaten houden.

veelgestelde vragen

Kan ik als onbevoegd docent ook solliciteren op een docent functie?
Je kunt zonder bevoegdheid solliciteren op een docentenfunctie, mits je voldoet aan de andere criteria die genoemd worden in de vacature en/of gevraagd worden bij de functie. Binnen onze vakinstelling vinden wij vakkennis bij medewerkers van groot belang en we stellen medewerkers die nog niet bevoegd zijn daarom in de gelegenheid middels een opleiding die bevoegdheid (onder een aantal voorwaarden) alsnog te halen.

Ik heb veel praktijkervaring, kan ik dan ook als docent aan de slag?
Vakkennis en actuele praktijkervaring vinden wij van groot belang. Met deze basis en minimaal een hbo-diploma kun je bij het Cibap als docent aan het werk. Wel zal er op korte termijn een pedogisch-didactische opleiding gevolgd moeten worden, zodat er binnen een afgesproken termijn sprake is van een onderwijsbevoegdheid.

Het lijkt mij leuk om gastcolleges te geven, is dit mogelijk?
Wij maken binnen het Cibap regelmatig gebruik van gastdocenten. Als je hier interesse in hebt, dan kun je dit aangeven middels “open sollicitatie”.

Welk opleidingsniveau moet ik hebben als ik als docent aan de slag wil?
Wil je in aanmerking komen voor een docentenfunctie, dan vragen wij minimaal een afgeronde hbo-opleiding.

Welk opleidingsniveau moet ik hebben als ik als instructeur aan de slag wil?
Als je als instructeur bij het Cibap aan het werk wilt, dan vragen wij minimaal een afgeronde mbo-opleiding.