Cibap » vakschool voor vormgeving » studeren in Zwolle

studeren in Zwolle

Je studententijd is een bijzondere tijd! De tijd van leren, je laten inspireren en nieuwe mensen leren kennen. Je thuis voelen en nieuwe uitdagingen aangaan. In Zwolle voel je je als student snel welkom. Door bijvoorbeeld de Bruisweken, introductiedagen voor studerend Zwolle. De perfecte manier om kennis te maken met alles wat Zwolle als jouw studentenstad te bieden heeft. Je vindt je weg er zo!

Bruisende binnenstad
Zwolle is van oudsher een Hanzestad, daar gebeurde het. En nog altijd voel je die dynamiek; lekker rondstruinen, hapje eten, terrasje pakken, naar de bios, shoppen of uitgaan. In een bruisende binnenstad waar je je nooit hoeft te vervelen. Tussen de monumentale pandjes en aan de mooie grachten van de stad.

Culturele hotspots
Cultureel is er ook veel beleven in Zwolle. Denk aan het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland, aan bekende namen op de planken in de Zwolse theaters, de mooiste concerten en dance-events in popodium Hedon of bijzondere tentoonstellingen in Museum de Fundatie. En vergeet niet de vele sportvoorzieningen voor studenten en Boekhandel Waanders in de Broeren, de mooiste boekhandel van Nederland.

Kortom, Zwolle is een stad met veel mbo- en hbo-opleidingen, goede onderwijsvoorzieningen, veel studenten én een bruisende binnenstad.
Alles bij elkaar: een echte studentenstad!

Meer over studeren in Zwolle? Klik dan hier om naar de site van Zwolle studentenstad te gaan.