Cibap » vakschool voor verbeelding » ervaar het cibap

ervaar het cibap

 

Kennis maken met het Cibap kan op verschillende manieren. We organiseren open dagen en voorlichtingsmiddagen voor alle geïnteresseerden. Daarnaast organiseren we voor ‘toekomstige’ leerlingen demo doe sessies en portfoliosessies.

voorlichtingsmiddagen

Ieder (school)jaar organiseert het Cibap een aantal voorlichtingsmiddagen. Deze middagen zijn een goed moment om meer informatie in te winnen over de verschillende studierichtingen.

Een voorlichtingsmiddag start om 14.45 uur met een centraal ontvangst en een uitleg over de middag. Tijdens de middag worden in een carrouselvorm voorlichtingen aangeboden over de verschillende studierichtingen. Je kunt deze middag één of meerdere voorlichtingen bezoeken.
Daarnaast zijn er docenten en studenten van verschillende opleidingen aanwezig, zodat je in gesprek kan gaan over de opleidingen en de intake. Ook zijn er collega’s van de studentenadministratie aanwezig voor vragen over bijvoorbeeld aanmelden en de collega’s van het Bureau Student Support voor vragen over de begeleiding die wij aanbieden. Op de voorlichtingsmiddag zijn ook ouders van harte welkom.

Wanneer?
In schooljaar 2019-2020 worden er weer voorlichtingsmiddagen georganiseerd.

demo doe sessie

Ben je benieuwd hoe een schooldag op een creatieve vakschool eruit ziet? Beleef er dan eentje met ons mee. Tijdens de Demo Doe sessie krijg je een kijkje in onze keuken. Je komt een ochtend of middag op het Cibap en gaat aan de slag met een workshop onder begeleiding van een docent en studenten van het Cibap. Zo proef je de sfeer van de school en kun je op een ontspannen manier kennismaken met studenten en docenten. Ook krijg je een rondleiding en informatie over onze opleidingen en de lessen op het Cibap.

*nieuw vanaf februari 2019
Tijdens de Demo Doe sessie is het ook mogelijk om je portfolio te bespreken en advies te krijgen hierover. Je hoeft dan niet apart nog aan een portfoliosessie deel te nemen, maar je kunt dit dan tijdens de Demo Doe sessie doen. Zo hoef je niet twee keer naar het Cibap te komen! Lekker makkelijk!

Wanneer?
In de agenda vind je het overzicht met al onze Demo Doe Dagen.

Aanmeldingsformulier Demo Doe Sessie

 

Verificatie

 

portfoliosessie

‘Ben ik wel creatief genoeg?’
Wil jij graag studeren aan het Cibap, maar ben je nog onzeker over je portfolio? Kom dan naar een portfoliosessie! Neem werk mee dat je al hebt voor je portfolio en bespreek dit met studenten en docenten. Krijg feedback en tips over hoe je je portfolio kan aanvullen. Hierdoor zorg je ervoor dat je zelfverzekerder naar de intake gaat.

*nieuw vanaf februari 2019
Tijdens de Demo Doe sessie is het ook mogelijk om je portfolio te bespreken en advies te krijgen hierover. Je hoeft dan niet apart nog aan een portfoliosessie deel te nemen, maar je kunt dit dan tijdens de Demo Doe sessie doen. Zo hoef je niet twee keer naar het Cibap te komen! Lekker makkelijk! Wil je graag gebruik maken van deze combi? Meld je dan alleen aan voor een Demo Doe sessie.

Wanneer?
In de agenda vind je het overzicht met alle portfoliosessies.

Aanmeldingsformulier Portfoliosessie

  • Tijdens een Demo Doe sessie is er ook de mogelijkheid om je portfolio te bespreken.
 

Verificatie

 

open dagen

Benieuwd wat het Cibap jou kan bieden? Het bezoeken van een open dag is het perfecte moment om een goede indruk van de school te krijgen. Tijdens de open dagen presenteren alle opleidingen zich, is er veel studentenwerk te zien en zijn er studenten en docenten aanwezig om jou te voorzien van informatie. Zo krijg je een goede indruk van onze school en de opleidingen die wij bieden.

We organiseren op twee momenten open dag(en) in het schooljaar 2018-2019.

  • Zaterdag 6 oktober 2018
  • Vrijdag 1 februari (16.00 – 20.30 uur) en zaterdag 2 februari 2019 (10.00 – 14.00 uur)

Heb je de open dagen dit schooljaar gemist? Kom dan naar een voorlichtingsmiddag.