Cibap » vakschool voor vormgeving » ervaar cibap

ervaar cibap

kom naar cibap en maak kennis met onze school en opleidingen

Kennis maken met Cibap kan op verschillende manieren. We organiseren na de zomer weer verschillende activiteiten waarbij je kan kennis maken met onze prachtige vakschool.

  • Wil je onze school beter bekijken en meer te weten komen over onze opleidingen? Bezoek dan een open dag, maak kennis met onze opleidingen en proef de sfeer.
  • Wil je kennismaken met Cibap, dan kan dat ook tijdens een informatieavond. Je kunt dan verschillende voorlichtingsrondes volgen over onze opleidingen.
  • Wil je misschien volgend jaar op Cibap starten en eens kijken hoe een dag op Cibap eruit ziet? Kom dan naar een meeloopdag bij ons op school, waarbij je aan de slag gaat met een workshop en informatie krijg van onze docenten en studenten over de opleidingen en onze school.
  • Wil jij graag studeren aan Cibap, maar ben je nog onzeker over je portfolio? Dan is het mogelijk om je portfolio te bespreken en advies te krijgen hierover.

In onze agenda vind je een overzicht met alle activiteiten en bijbehorende data. Via de linkjes aan de rechterzijde van deze pagina kun je meer lezen over de verschillende activiteiten en kun je je aanmelden.