Cibap » vakschool voor vormgeving » ervaar cibap

ervaar cibap

kom naar cibap en maak kennis met onze school en opleidingen

Kennis maken met Cibap kan op verschillende manieren. We organiseren regelmatig verschillende activiteiten waarbij je onze prachtige vakschool beter leert kennen. Proef de sfeer, bekijk onze ontwerpfabriek of maak een praatje met een docent of student. Zien we je snel?

Open dagen
Wil je onze school van binnen bekijken? Meer te weten komen over onze opleidingen? Bezoek dan een open dag, maak kennis met onze opleidingen en proef de sfeer.

Informatieavond
Kennismaken met Cibap kan ook tijdens een informatieavond. Je kunt dan deelnemen aan verschillende voorlichtingsrondes over onze opleidingen.

Meeloopdag
Wil je misschien volgend jaar op Cibap starten en eens kijken hoe een dag op Cibap eruit ziet? Kom dan naar een meeloopdag bij ons op school. Je volgt een workshop en krijgt informatie van onze docenten en studenten over de opleidingen en onze school.

Portfolio bespreken
Wil jij graag studeren aan Cibap, maar ben je nog onzeker over je portfolio? Dan is het mogelijk om je portfolio te bespreken en advies te krijgen hierover. Je bespreekt je portfolio online met een van onze studenten.

In onze agenda vind je een overzicht met alle activiteiten en bijbehorende data. Via de linkjes aan de rechterzijde van deze pagina kun je meer lezen over de verschillende activiteiten en kun je je aanmelden.