Cibap » vakschool voor vormgeving » ervaar het cibap

ervaar het cibap

kom naar het cibap en maak kennis met onze school en opleidingen

Kennis maken met het Cibap kan op verschillende manieren.We organiseren dit jaar zowel online als offline verschillende activiteiten waarbij je kan kennis maken met onze prachtige vakschool.

  • Wil je misschien volgend jaar op het Cibap starten en eens kijken hoe een dag op het Cibap eruit ziet? Kom dan naar een demo doe sessie bij ons op school, waarbij je aan de slag gaat met een workshop en informatie krijg van onze docenten en studenten over de opleidingen en onze school.
  • Wil jij graag studeren aan het Cibap, maar ben je nog onzeker over je portfolio? Dan is het mogelijk om je portfolio te bespreken en advies te krijgen hierover.
  • Wil je graag vanuit huis kennismaken met het Cibap, dan kan dat tijdens een online voorlichtingsavond. Je kunt dan een voorlichtingsfilm bekijken en livesessies volgen die worden gegeven door onze docenten en studenten over de verschillende opleidingen.
  • Wil je graag onze school bekijken en meer te weten komen over ons opleidingsaanbod? Ga dan op Cibap safari en maak een interactieve rondleiding door onze school!
  • Op 28 en 29 januari 2022 organiseren wij weer onze open dagen. Noteer deze dus vast in je agenda! Meer informatie volgt binnenkort op onze site.

In onze agenda vind je een overzicht met alle activiteiten en bijbehorende data. Via de links aan de rechterzijde van deze pagina kun je meer lezen over de verschillende activiteiten en kun je je aanmelden.