Cibap » vakschool voor verbeelding » ervaar het cibap

ervaar het cibap

 

Kennis maken met het Cibap kan op verschillende manieren. We organiseren open dagen en voorlichtingsmiddagen voor alle geïnteresseerden. Daarnaast organiseren we voor ‘toekomstige’ leerlingen demo doe dagen en portfoliosessies.

voorlichtingsmiddagen

Ieder (school)jaar organiseert het Cibap een aantal voorlichtingsmiddagen. Deze middagen zijn een goed moment om meer informatie in te winnen over de verschillende studierichtingen.

Een voorlichtingsmiddag start om 14.45 uur met een centraal ontvangst en een uitleg over de middag. Tijdens de middag worden in een carrouselvorm voorlichtingen aangeboden over de verschillende studierichtingen. Je kunt deze middag één of meerdere voorlichtingen bezoeken.
Daarnaast zijn er docenten en studenten van verschillende opleidingen aanwezig, zodat je in gesprek kan gaan over de opleidingen en de intake. Ook zijn er collega’s van de studentenadministratie aanwezig voor vragen over bijvoorbeeld aanmelden en de collega’s van het Bureau Student Support voor vragen over de begeleiding die wij aanbieden. Op de voorlichtingsmiddag zijn ook ouders van harte welkom.

Op 29 maart heeft onze laatste voorlichtingsmiddag van dit schooljaar plaatsgevonden. Na de zomervakantie plannen wij weer nieuwe voorlichtingsmiddagen.

demo doe dagen

Ben je benieuwd hoe een schooldag op een creatieve vakschool eruit ziet? Beleef er dan eentje met ons mee. Tijdens de Demo Doe Dag krijg je een kijkje in onze keuken. Door middel van verschillende workshops proef je de sfeer van de school en kun je op een ontspannen manier kennismaken met studenten en docenten.

portfoliosessies

‘Ben ik wel creatief genoeg?’
Wil jij graag studeren aan het Cibap, maar heb je nog weinig materiaal voor je portfolio? Kom dan naar een portfoliosessie! Neem werk mee dat je al hebt voor je portfolio en bespreek dit met studenten en docenten. Krijg feedback en tips over hoe je je portfolio kan aanvullen. Hierdoor zorg je ervoor dat je zelfverzekerder naar de intake gaat.

Voor wie?
Zit je nu in de bovenbouw en wil je na het behalen van je diploma starten op het Cibap? Dan ben je van harte welkom bij een portfoliosessie.

open dagen

Benieuwd wat het Cibap jou kan bieden? Het bezoeken van een open dag is het perfecte moment om een goede indruk van de school te krijgen. Tijdens de open dagen presenteren alle opleidingen zich, is er veel studentenwerk te zien en zijn er studenten en docenten aanwezig om jou te voorzien van informatie. Zo krijg je een goede indruk van onze school en de opleidingen die wij bieden.

Dit schooljaar vonden onze open dagen plaats op 6 oktober en 2 en 3 februari. Heb je onze open dagen gemist? Dan kun je nog in maart de voorlichtingsmiddag bezoeken om meer informatie te krijgen over onze opleidingen.

Volgend schooljaar organiseren wij weer opnieuw open dagen. De data zijn nog niet bekend. In juni verwachten we deze te kunnen vermelden op onze site.