Open dagen

Op 26 en 27 januari is het weer zover!

Bezoek onze open dagen op 26 en 27 januari en ervaar Cibap!

Op zoek naar een creatieve mbo-opleiding?  Dan is een open dag het perfecte moment om een goede indruk te krijgen van onze school en opleidingen. Ga aan de slag met leuke workshops, ga in gesprek met studenten, bekijk onze school, een echte experience dus!

Maak werk van je creativiteit!
Ben jij graag creatief bezig? Bijvoorbeeld met fotografie, filmen, tekenen, schilderen, werken met hout, ontwerpen op de computer, interieur of wat dan ook? Maak dan werk van je creativiteit! Er zijn zoveel creatieve beroepen waar wij je voor kunnen opleiden, zo maak je van je hobby straks je werk, leuker kan het niet toch?

Cibap experience
Tijdens onze open dagen kun jij onze opleidingen bekijken en ervaren. Iedere opleiding presenteert zich en je kunt aan de slag met kleine workshops om het ook echt te ervaren. Zo kun je voelen of de opleiding bij je past! Ook kun je in gesprek met studenten en docenten van de opleiding, bekijk gaaf werk van studenten en kom je alles te weten over aanmelden en de intake.

Wanneer
In 2024 organiseren wij open dagen op: 26&27 januari en op 16 maart. Wil je al graag eerder Cibap bezoeken? Kom dan naar een informatieavond.

Aanmelden
Meld je hieronder aan!