Open dagen

Op zoek naar een creatieve mbo-opleiding? Dan is een open dag het perfecte moment om een goede indruk te krijgen van onze school en opleidingen. Ga aan de slag met leuke workshops, ga in gesprek met studenten, bekijk onze school, en ervaar of Cibap bij jou past!

Maak werk van je creativiteit!
Ben jij graag creatief bezig? Bijvoorbeeld met fotografie, filmen, tekenen, schilderen, werken met hout, digitaal ontwerpen, interieur of wat dan ook? Maak dan werk van je creativiteit! Er zijn zoveel creatieve beroepen waar wij je voor kunnen opleiden, zo maak je van je hobby straks je werk, leuker kan het niet toch?

Past Cibap bij jou?
Tijdens onze open dagen kun jij onze opleidingen bekijken en ervaren. Iedere opleiding presenteert zich en je kunt aan de slag met kleine workshops om het ook echt te ervaren. Zo kun je voelen of de opleiding bij je past! Ook kun je in gesprek met studenten en docenten van de opleiding, bekijk gaaf werk van studenten en kom je alles te weten over aanmelden en de intake.

Wanneer
In november, januari en maart vonden de open dagen plaats. We werken nu aan een planning voor het nieuwe schooljaar. Wil je nog graag dit schooljaar onze school bezoeken? Dan kan dat op een informatieavond. Deze organiseren we nog in april en mei.