Open Dag | 9 april

Mis het niet!

Bezoek onze extra open dag en ervaar het Cibap!


Op zoek naar een creatieve mbo-opleiding? Dan mag je onze open dag op 9 april zeker niet missen! Dit is het perfecte moment om een goede indruk te krijgen van onze school en opleidingen. Ga aan de slag met leuke workshops, ga in gesprek met studenten, bekijk onze school, een echte experience dus!

Maak werk van je creativiteit!
Ben jij graag creatief bezig? Bijvoorbeeld met fotografie, filmen, tekenen, schilderen, werken met hout, ontwerpen op de computer, interieur of wat dan ook? Maak dan werk van je creativiteit! Er zijn zoveel creatieve beroepen waar wij je voor kunnen opleiden, zo maak je van je hobby straks je werk, leuker kan het niet toch?

Cibap experience
Tijdens onze open dag op 9 april, kun jij onze opleidingen bekijken en ervaren. Kom tussen 9.30 en 13.00 uur langs en kijk wat we jou te bieden hebben. Iedere opleiding presenteert zich en je kunt aan de slag met kleine workshops om het ook echt te ervaren. Zo kun je voelen of de opleiding bij je past! Ook kun je in gesprek met studenten en docenten van de opleiding, bekijk gaaf werk van studenten en kom je alles te weten over aanmelden en de intake.

Start in september!
Tijdens onze open dag, maar ook online via onze website, is het mogelijk om je aan te melden voor studiejaar 2022-2023. Meld je aan, bezoek de intake en start in september op onze prachtige vakschool!

Meld je aan!
Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor onze open dag.