Cibap » vakschool voor vormgeving » ervaar het cibap » Open Dag | 5 november

Open Dag | 5 november

Mis het niet!

Bezoek een open dag en ervaar het Cibap!

Op zoek naar een creatieve mbo-opleiding? Zet dan alvast onze open dag op 5 november in je agenda! Dit is het perfecte moment om een goede indruk te krijgen van onze school en opleidingen. Ga aan de slag met leuke workshops, ga in gesprek met studenten, bekijk onze school, een echte experience dus!

Maak werk van je creativiteit!
Ben jij graag creatief bezig? Bijvoorbeeld met fotografie, filmen, tekenen, schilderen, werken met hout, ontwerpen op de computer, interieur of wat dan ook? Maak dan werk van je creativiteit! Er zijn zoveel creatieve beroepen waar wij je voor kunnen opleiden, zo maak je van je hobby straks je werk, leuker kan het niet toch?

Cibap experience
Tijdens onze open dag op 5 november kun jij onze opleidingen bekijken en ervaren. Iedere opleiding presenteert zich en je kunt aan de slag met kleine workshops om het ook echt te ervaren. Zo kun je voelen of de opleiding bij je past! Ook kun je in gesprek met studenten en docenten van de opleiding, bekijk gaaf werk van studenten en kom je alles te weten over aanmelden en de intake.

Ander moment?
Wil je graag een open dag bezoeken, maar kun je 5 november niet? Noteer dan 27&28 januari 2023 in je agenda, dan organiseren wij ook open dagen.

Meld je aan!