Cibap » eerste halfjaar

eerste halfjaar

Keuzestress? Niet nodig!

Je wilt graag een creatieve mbo-opleiding gaan volgen, maar vindt het lastig om te kiezen uit ons aanbod? Kies dan de opleiding die je het meeste aanspreekt en ontdek in het eerste halfjaar of je de juiste keuze hebt gemaakt. Na het eerste halfjaar maak je definitief de keuze voor een van onze opleidingen.

Creativiteit is de basis

Welke opleiding je ook kiest bij Cibap, creativiteit is de basis voor al onze opleidingen. In het eerste halfjaar besteden we veel aandacht aan je creatieve ontwikkeling. Naast creativiteit stellen wij een nog aantal kerncompetenties centraal: ondernemendheid, omgevingsbewustzijn, vakmanschap en communicatie. Omdat deze vaardigheden voor al onze opleidingen belangrijk zijn, ga je in het eerste halfjaar werken aan deze vaardigheden. Je legt dus de basis voor de rest van je studie bij Cibap!

 

Bezoek onze informatieavond op donderdag 20 juni.

MELD JE DIRECT AAN EN ONTDEK JOUW TOEKOMST!

Focus!

Om ervoor te zorgen dat je na het eerste halfjaar de juiste opleidingskeuze kan maken, kun je kiezen uit verschillende focusblokken. In een focusblok staat een specifieke opleiding centraal. Daarin maak je kennis met de basisvaardigheden en mogelijkheden binnen het beroep en de opleiding. Zo weet je na een halfjaar goed welke opleiding het beste bij jouw past!

Bekijk ons opleidingsaanbod!