Cibap » Kunnen we iets voor elkaar betekenen? » Oud-student? Meld je aan voor het Alumni Netwerk

Oud-student? Meld je aan voor het Alumni Netwerk

We houden graag contact met jou!

Na Cibap heb je een volgende stap gezet in de creatieve industrie. Of je nu bent gaan werken of studeren. Voor Cibap maak je vanaf dat moment deel uit van wat we met een mooi woord ‘Alumni’ noemen: groep van afgestudeerden. Wij blijven heel graag met jou in contact. Succesvolle professionals maken slim gebruik van netwerken om op te kunnen terugvallen. Met het opbouwen van een Cibap Alumni netwerk willen wij dat stimuleren. Wij kunnen op onze beurt weer leren van jouw nieuw opgedane vak- en werkervaring. Wij willen onze alumni dus nadrukkelijk aan elkaar en aan ons verbinden. Een voor de hand liggende eerste stap is natuurlijk om (hernieuwd) met elkaar in contact te komen.

Natuurlijk zijn we ook benieuwd hoe je je verder ontwikkelt. Met ons aanbod van cursussen en workshops bieden we je na Cibap volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Ook kun je nog steeds terecht in de Ontwerpfabriek en gebruik maken van de faciliteiten en activiteiten die daar plaatsvinden. Verder houden we je graag op de hoogte van onze activiteiten zoals alumnibijeenkomsten, lezingen, exposities etc. Misschien vind je het leuk om zelf gastspreker, inspirator of begeleider van een project (Cibap in Company, waarbij studenten opdrachten met en voor organisaties uitvoeren) te zijn. Ook dat kan!

Vul onderstaand formulier in om je zo aan te melden voor ons Alumni Netwerk. In het formulier kun je aangeven welke rol(len) jou interessant lijken.

 

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn.