Cibap » Cibap studenten decoreren het Lübeckplein en Oostzeelaan in Zwolle

Cibap studenten decoreren het Lübeckplein en Oostzeelaan in Zwolle

36 studenten van het Cibap hebben de ventilatiekokers op het Lübeckplein en vier woonunits aan de Oostzeelaan voorzien van kleurige streetart. De ontwerpen zijn gemaakt door studenten van opleiding Specialist Schilder.

Op vrijdagochtend 29 juni waren de werken van de studenten klaar. Dit werd feestelijk afgesloten met een ijsje en een wandeling langs de verfraaide pilaren en woonunits.
Spoorzone wethouder Ed Anker sprak de studenten toe: “Reuring op het Lübeckplein is wat onze studenten, bewoners, ondernemers en werknemers graag willen. Voor de toekomst en ontwikkelingen van dit stationsgebied, houden wij altijd onze jonge inwoners voor ogen zodat zij hier prettig kunnen studeren, verblijven, werken en blijven wonen. Ik ben daarom heel blij en trots dat we ook met hen samen kunnen werken om dit Lübeckplein het kloppende hart van Hanzeland te maken. Deze indrukwekkende streetart van onze Zwolse studenten draagt daar aan bij”.

Met bewoners
Tijdens een bewonersbijeenkomst eind mei in BrainZ presenteerden de studenten aan de bewoners van Hanzeland hun ontwerpen. De aanwezige bewoners konden aangeven welk ontwerp hen het meest aansprak en hebben input gegeven aan de studenten om te komen tot de definitieve ontwerpen.

 

Deel dit via je sociale netwerk.