Cibap » Cibap maakt talenten 2018 bekend

Cibap maakt talenten 2018 bekend

Tijdens een feestelijke bijeenkomt in de Lutherse kerk, in de binnenstad van Zwolle, werden op 6 juli de Cibap Talenten 2018 bekend gemaakt, in aanwezigheid van de bekende kunstenaar Ronald A. Westerhuis. Van iedere opleiding waren 3 studenten genomineerd. De talenten hebben zich op het Cibap ontwikkeld tot excellente studenten.

De Cibap Talenten 2018 zijn: Anna Tien, Niels van der Veen, Bonique Joling, Centaine Kipp, Lyan de Jong, Mart van Iperen, Noor Wobbes en Kevin Camphuis.

Ronald Westerhuis nam het eerste exemplaar van het jaarboek in ontvangst uit handen van Coby Zandbergen, voorzitter College van Bestuur. Na de bijeenkomst bezochten alle genomineerden en hun ouders de expositie in museum de Fundatie waar de genomineerde studenten hun meesterwerken tonen.

Voor de genomineerde studenten is het exposeren van hun werk een geweldige kans om aan een breder publiek hun visitekaartje af te geven. De expositie in de Fundatie is tot en met 22 juli dagelijks te bezoeken. Ook in Transit, het voormalig politiekantoor aan de Luttekestraat 35 zijn prachtige werken te zien van eindexamenstudenten. Deze expositie is tot en met 15 juli voor publiek toegankelijk op woensdag t/m zondag van 11:00 – 17.00 uur.

Deel dit via je sociale netwerk.