Cibap » Cibap Graduates 2019 exposities in de Zwolse binnenstad

Cibap Graduates 2019 exposities in de Zwolse binnenstad

Ook dit jaar toont een groot aantal examenkandidaten van Cibap onder de titel ‘Cibap Graduates 2019’ hun eindwerk op twee locaties in de binnenstad van Zwolle. Van 28 juni t/m 14 juli exposeren zij hun werk in het voormalig politiekantoor aan de Luttekestraat 35, Transit. In Museum de Fundatie is het werk van de graduates te zien samen met dat van docenten en (oud) studenten en bovendien al vanaf 22 juni te bezichtigen. De exposities zijn van dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur te bezoeken. 

Meesterstukken
Een van de onderdelen van het laatste jaar op het Cibap is het meesterstuk. Studenten worden uitgedaagd nieuwe materialen, nieuwe technieken en een nieuwe manier van werken en denken toe te passen in een ontwerp. Vanuit verschillende ambachten, innovatie en/of maatschappelijke vraagstukken geven zij verbeelding aan hun belevingswereld. Een aantal van deze meesterstukken zal in het museum te zien zijn.

In een brede presentatie wordt daarnaast werk uit alle opleidingen van het Cibap getoond; Mediavormgever, Ruimtelijk Vormgever, Creatief Vakman, Specialist schilder, International Creative Business Developer, Filmmaker (AV), Visueel deSigner en Grafisch ontwerper. Cibap leidt op voor èn met de Creatieve Industrie. Naast werk van studenten en alumni zal daarom ook werk te zien zijn van docenten, van wie vele naast hun docentschap werkzaam zijn als creatief professional.

PROTO
Tegelijkertijd is er meer Cibap werk te zien in het voormalig politiekantoor aan de Luttekestraat, op zo’n 150 meter afstand van Museum de Fundatie. De Cibap presentaties maken deel uit van PROTO, een meerdaags festival waarin de afstudeerders van de creatieve mbo- en hbo-opleidingen in Zwolle hun werk laten zien. Onder de PROTO vlag is het Cibap ook betrokken bij het event ‘Van Stoel tot Stad – Van materiaalinnovatie tot stedelijke transitie’ op 2 juli en bij ‘Een leven lang nieuwsgierig‘ op 4 juli in Theater Odeon.

Kijk voor een totaaloverzicht op www.protozwolle.nl

 

Deel dit via je sociale netwerk.