Cibap » online voorlichting

online voorlichting

alles over ons opleidingsaanbod

Er zijn verschillende manieren hoe je online aan informatie kan komen over onze opleidingen. Hieronder volgt een overzicht:

Bekijk animaties en filmpjes
Op onze website hebben we een online voorlichtingspagina gemaakt, met daarop allerlei filmpjes en animaties over onze school en de opleidingen die wij aanbieden. Zo kun je toch een kijkje nemen in onze school en zien wat onze studenten allemaal leren en maken. Klik hier om naar de online voorlichtingspagina te gaan.

Voorlichting via Instagram
In april, mei en juni hebben studenten via Instagram vragen beantwoord over de opleiding die zij volgen. Inmiddels zijn alle opleidingen aan bod gekomen en starten we na de zomer weer met een nieuwe serie van vraag&antwoord. Je kunt het wel terug kijken om zo misschien ook antwoord te krijgen op een vraag die jij ook hebt. Ga naar onze Instagram pagina en vind in onze opgeslagen ‘hoogtepunten’ alle story’s terug over de verschillende opleidingen.

Aanmelden schooljaar 2020-2021
Aanmelden voor schooljaar 2020-2021 is nog mogelijk via het digitale aanmeldingsformulier op onze site. Er staat deze maand nog een intake gepland. Wil je na de zomer nog starten? Meld je dan snel aan!

Alle opleidingen op een rijtje
Naast de mogelijkheden hierboven, kun je natuurlijk ook veel informatie vinden op onze website over onze opleidingen. Klik hier om naar een overzicht te gaan van ons aanbod en de inhoud van de opleidingen.

 

Deel dit via je sociale netwerk.