Cibap » opleiding interieurstylist | Ruimtelijk vormgever

opleiding interieurstylist | Ruimtelijk vormgever

Het stylen van interieurs is helemaal jouw ding. Een slaapkamer, woonkamer of kantoor…Je geeft ze in mum van tijd sfeer. Het is bijna een soort magie. Je krijgt dan ook veel complimenten. Het is duidelijk: jij hebt oog voor interieur en stijl. Met een opleiding interieurstylist maak jij het officieel!

Je combineert kleuren en materialen moeiteloos met elkaar. En weet precies hoe je objecten neer moet zetten om ze in een ruimte tot hun recht te laten komen. Jij durft het soms nét iets anders te doen. Door bijvoorbeeld een opvallend accessoire neer te zetten of een groots gebaar te maken. Te kiezen voor ton sur ton of juist heel contrasterend. Het interieur is jouw speelveld.

Opleiding interieurstylist voor jou

Geef je talent de ruimte die het verdient! Dat doe je door een opleiding interieurstylist te kiezen die je dat talent verder laat ontwikkelen. Door je creativiteit de vrije hand te geven, maar je ook bruikbare technieken en methodes leert. Waardoor jouw expertise nog meer waard is. Met de opleiding Ruimtelijk vormgever aan Cibap in Zwolle leren we je alle skills die jij nodig hebt als interieurstylist in spé.

Ruimtelijk vormgever

  • mbo niveau 4 opleiding
  • vierjarige opleiding
  • focus op functioneel en aansprekend ontwerpen en uitvoeren

Mbo-opleiding interieurstylist

Op het Cibap krijgt jouw creativiteit volop ruimte. Het is tenslotte jouw creativiteit die je de mooiste dingen laat creëren. We leren je spelen met de ruimte, kleuren en materialen. Maar ook planmatig en conceptueel werken. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken. En van ontwerp tot uitvoering. Van een kleine ruimte optimaal benutten tot een grote ruimte intiemer maken. Jouw creaties zijn een lust voor het oog.

De opleiding Ruimtelijk vormgever is veel meer dan een opleiding interieurstylist. Dat geeft jou de meeste kansen en je bent allround inzetbaar. Door focuslessen te volgen op het gebied van styling en aan projectgroepen deel te nemen, leer jij alle vaardigheden die een interieurstylist nodig heeft. Maar ook door de praktijkstages die je gaat lopen. Je gaat aan de slag met trends, die precies passen bij de opdracht. Je maakt gebruik van je creativiteit en je kunt je verplaatsen in de vraag van de opdrachtgever. En je verliest daarbij nooit de functionaliteit van de ruimte uit het oog. En het eindresultaat? Dat zie jij al voor je.

Lees meer over onze vakschool!

 

Creatieve opleiding interieurstylist

Dus op zoek naar een Ă©cht creatieve opleiding interieurstylist? Start dan met de opleiding Ruimtelijk vormgever aan het Cibap! Dit is een mbo niveau-4 opleiding die 4 jaar duurt. Daarna kun je aan de slag als interieurstylist bij verschillende bedrijven. Bijvoorbeeld bij een woonwinkel, een architectenbureau of interieurontwerpbureaus. Je kunt ook je eigen onderneming beginnen of nog even doorstuderen. It is up to you!