Cibap » vakschool voor vormgeving » creatieve opleidingen » mediavormgever » mediavormgever – motion design

mediavormgever – motion design

Heb je gevoel voor timing en geluid en wil je door middel van bewegend beeld een verhaal vertellen? Wil jij aan de slag gaan met animatie, film en motion graphics? Dan is Motion Design jouw specialisatie.

Wat leer je?
Adobe Animator heb je al leren kennen in het eerste jaar. Net als Adobe After Effects. Nu duik je er dieper in. Ook Cinema4D ga je je eigen maken. Met die tools zet jij het verhaal van je opdrachtgever om in motion design. Je maakt animaties, films en motion grafphics. Dat is storytelling met eindeloos veel mogelijkheden! Je kunt informeren, werven, entertainen, noem maar op. Interactief of niet. Hier leer je hoe je het doet.

Wat heb je nodig?

Je hebt technisch inzicht en gevoel voor beweging, timing en geluid. Je hebt gevoel voor vormgeving en staat open voor samenwerking, maar kent ook je eigen verantwoordelijkheid. Je houdt van films, animaties en motion graphics.

Waar studeer je door?

Kunstacademie, Filmacademie, hbo Communicatie of ICT-technologie.

Waar ga je aan de slag?

Als animator of (reclame)filmmaker werk je bijvoorbeeld bij filmbedrijven, mediabedrijven en animatiebureaus of ga je zelfstandig aan de slag als filmmaker, editor, animator of motion graphic artist.

Deel deze opleiding: