Cursus SketchUp

Wil jij je verdiepen in SketchUp of wil je je vaardigheden verbeteren? SketchUp Pro is een softwarepakket waarmee je 3D tekeningen kunt maken. Je kunt als gebruiker in zeer korte tijd een 3D ontwerp neerzetten, compleet met 2D aanzichten, doorsneden en animaties.

Cursus op twee niveaus
De cursus wordt op twee niveaus aangeboden, voor beginners en voor mensen met basiskennis.

De data voor beginners worden 11 mei, 25 mei, 15 juni en 29 juni. Na de vakantie starten we weer op 31 augustus.

Voor cursisten die beschikken over basiskennis van SketchUp worden de data 18 mei, 8 juni, 22 juni en 6 juli. Na de vakantie start de cursus weer op 7 september.

Belangrijke informatie

De cursus zal plaatsvinden op het Cibap. Het gaat om negen maandagavonden, eens in de twee weken. De lestijden lopen van 18.30 – 20.30 uur. Dus dat zijn twee contacturen per avond. Het is mogelijk om een warme maaltijd te nuttigen, dit kan vanaf 17.30 uur. De kosten voor de cursus bedragen €450,- excl. 21% BTW. De cursus kan alleen doorgaan bij genoeg aanmeldingen.

We gaan er vanuit dat je zelf SketchUp PRO op je laptop geïnstalleerd hebt. Het betreft de PRO versie van Sketchup vanaf versie 2018 tot 2020. Sketchup licensies zijn te verkrijgen bij resellers in Nederland, zoals MacroCAD, Cadez en VMV.

De docent is Laurens Hamberg, een expert op het gebied van 3D-visualisatie. Heb je vragen? Stel ze aan Minze Leistra via m.leistra@cibap.nl of door te bellen naar 06 21 19 2391.

Aanmelden voor de cursus
Aanmelden kan tot 28 februari.

Aanmelden cursus SketchUp

  • Meer informatie ontvang je op dit opgegeven e-mailadres.
 

Verificatie

 

Deel dit via je sociale netwerk.