voorlichtingsavond

 

Online

Wil je meer te weten komen over de inhoud van onze opleidingen en ons onderwijs? Dan kan dit ook vanuit huis, door het volgen van een online voorlichtingsavond.

De voorlichtingsavond start om 19.00 uur met een voorlichtingsfilm over onze vakschool en al onze opleidingen. Via de chatfunctie kun je tijdens en na de film vragen stellen aan onze docenten. Aansluitend kun je om 19.30 uur deelnemen aan verschillende livesessies over onze opleidingen. Kortom een zeer informatieve avond om te kijken of een Cibap-opleiding bij jou past!

Aanmelden
Op dit moment is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor een voorlichtingsavond. Zodra wij deze gaan plannen, verschijnen ze in de agenda op onze website.

Op onze vakschool

————
Let op! In verband met de huidige situatie rondom het Corona-virus is het niet mogelijk dat we voorlichtingsavonden op onze school laten plaatsvinden. Zodra dit weer mogelijk is, passen wij ons programma hierop aan en kun je je via onze website hiervoor aanmelden.
————

Wil je meer te weten komen over de inhoud van onze opleidingen en ons onderwijs? Kom dan naar een voorlichtingsavond*! Ieder (school)jaar organiseert het Cibap een aantal voorlichtingsmiddagen en avonden. Op deze momenten kun je informatie inwinnen over de verschillende opleidingen.

Wat kun je verwachten?
De voorlichtingsavond verloopt dit schooljaar wel iets ‘anders dan anders’, omdat we moeten voldoen aan de Corona-maatregelen, maar we zijn ontzettend blij dat we je in ieder geval weer op onze vakschool kunnen verwelkomen! We ontvangen een kleine groep en er zijn een paar belangrijke regels:

– je mag 1 ouder/verzorger meenemen
– je moet van te voren al aangeven over welke twee opleidingen je een voorlichting wilt volgen

Dit geef je allebei aan op het aanmeldingsformulier.

Hoe ziet het programma eruit?
De voorlichtingsavond start rond 19.00 uur met een centraal ontvangst en een korte presentatie over onze vakschool en ons opleidingsaanbod. Daarnaast kom je veel te weten over onze verschillende opleidingen door uitleg en films. Daarna kun je nog kort in gesprek met docenten en collega’s van de studentenadministratie. Kortom een zeer informatieve avond om te kijken of een Cibap-opleiding bij jou past!

Wanneer?
Iedere maand organiseren wij de een voorlichtingsavond. Kijk in de agenda voor alle data waarop we voorlichtingsavonden gepland hebben.

Aanmelden
Op dit moment is het niet mogelijk om een voorlichtingsavond op onze vakschool bij te wonen.