Cibap » vakschool voor vormgeving » ervaar het cibap » Ga op cibap safari in ons schoolgebouw

Ga op cibap safari in ons schoolgebouw

Afgelopen maanden organiseerden we zes Cibap safari’s, om zo studiezoekers corona-proof te kunnen ontvangen. Aanstaande zaterdag 9 april organiseren we nog een extra open dag. Na de zomer organiseren we daarna weer allerlei activiteiten om kennis te maken met het Cibap.

__________________________________

Ben jij op zoek naar een creatieve mbo-opleiding en wil je kijken of het Cibap bij jou past? Geef je dan op voor de Cibap Safari, dit is een interactieve rondleiding door onze prachtige vakschool. Wanneer je je aanmeld ontvang je van ons een starttijd tussen 17.45 en 20.30 uur.

Wat kan ik verwachten?
Je meldt je aan en vervolgens ontvang je van ons een starttijd waarop je wordt verwacht. Je komt op dit tijdstip naar onze vakschool en krijgt dan een rondleiding door onze school, langs verschillende praktijklokalen. Tijdens de rondleiding maak je zes keer een korte stop, waarin je iets verteld wordt over de betreffende ruimte waar je je dan bevindt en de opleiding die daar les krijgt

Korte kennismaking!
In ongeveer 45 minuten maak je kennis met onze vakschool en opleidingen. Op het eind is er nog tijd voor het stellen van vragen. Het is dus echt een korte kennismaking, een beetje sfeerproeven!

Corona-proof? Jazeker!

  • We leiden rond in kleine groepen van maximaal 6 geïnteresseerden die elk 1 ouder/verzorger mee mogen nemen. Dus 12 personen en 1 rondleider;
  • Het schoolgebouw is naast de rondleidingen leeg, alleen op 8 punten staat een Cibap medewerker die kort iets vertelt;
  • Iedere 5 minuten start er een nieuw groepje met de rondleiding;
  • Je komt alleen als je klachtenvrij bent, anders meld je je af.


Aanmelden
Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor een Cibap safari. Maar niet getreurd! Kom naar onze open dag op zaterdag 9 april. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.