Cibap » vakschool voor vormgeving » ervaar het cibap » Ga op 1,5 meter safari in ons schoolgebouw

Ga op 1,5 meter safari in ons schoolgebouw

Wil jij na de zomer starten met opleiding op het Cibap, maar wil je ontzettend graag nog een kijkje nemen? Speciaal voor leerlingen die dit jaar nog een keuze moeten maken voor een vervolgstudie organiseren wij een 1,5 meter safari. Deze staat gepland op donderdagavond 27 mei, wanneer je je aanmeld ontvang je van ons een starttijd tussen 17.45 en 20.30 uur.

Wat kan ik verwachten?
Je meldt je aan en vervolgens ontvang je van ons een starttijd waarop je wordt verwacht. Je komt op dit tijdstip naar onze vakschool en krijgt dan een rondleiding door onze school, langs verschillende praktijklokalen. Tijdens de rondleiding maak je vijf keer een korte stop, waarin je iets verteld wordt over de betreffende ruimte waar je je dan bevindt en de opleiding die daar les krijgt

In ongeveer 30 minuten maak je kennis met onze school. Daarna verlaat je het gebouw en heb je nog 10 minuten om na te praten met de rondleider. En dan zit het erop!

Korte kennismaking!
Het is dus echt een korte kennismaking, een beetje sfeerproeven, zodat je toch iets meer gevoel krijgt bij onze prachtige vakschool! Online proberen wij deze zo goed mogelijk te geven, maar we kunnen ons voorstellen dat je graag een kijkje neemt in onze praktijklokalen zodat je beter een keuze kan maken.

Coronaproof? Jazeker!

  • we leiden rond in groepjes van 3 geïnteresseerden + 1 ouder/verzorger, dus 6 personen en 1 rondleider
  • het dragen van een mondkapje is verplicht en het houden van 1,5 meter afstand
  • het schoolgebouw is naast de rondleidingen leeg, alleen op 5 punten staat een Cibap medewerker die kort iets vertelt
  • iedere 5 minuten start er een nieuw groepje met de rondleiding
  • je komt alleen als je klachtenvrij bent, anders meld je je af


Aanmelden

De laatste safari vond plaats op 27 mei, helaas kun je je niet meer aanmelden.