demo doe sessie

Ben je benieuwd hoe een schooldag op een creatieve vakschool eruit ziet? Beleef er dan eentje met ons mee. Tijdens de Demo Doe sessie krijg je een kijkje in onze keuken. Je komt een ochtend of middag op het Cibap en gaat aan de slag met een workshop onder begeleiding van een docent en studenten van het Cibap. Zo proef je de sfeer van de school en kun je op een ontspannen manier kennismaken met studenten en docenten. Ook krijg je een rondleiding en informatie over onze opleidingen en de lessen op het Cibap.

Portfoliogesprek
Tijdens de Demo Doe sessie is het ook mogelijk om je portfolio te bespreken en advies te krijgen hierover. Het is dan de bedoeling dat je al een (deel van je) portfolio hebt en deze meeneemt om te bespreken. Wanneer je dit wilt kun je het aangeven op het aanmeldingsformulier.

Wanneer?
De Demo Doe sessie die gepland staan op 1 en 8 april zijn uitgesteld. Dit waren de laatste Demo Doe sessies van dit seizoen in de oorspronkelijke planning. Iedereen die zich aan heeft gemeld voor 1 of 8 april wordt per mail op de hoogte gehouden over doorgang en een nieuw te plannen moment.