Cibap » over ons » werken bij het Cibap » Vacature Servicedeskmedewerker ICT

Vacature Servicedeskmedewerker ICT

Met ingang van schooljaar 2020-2021 zijn wij op zoek naar: een Servicedeskmedewerker ICT voor 0,8fte.

Over het Cibap
Cibap vakschool voor vormgeving is specialist in het opleiden van vakmensen voor de creatieve industrie. Toekomstige professionals ontmoeten elkaar hier. Cibap als tref- en kruispunt voor de creatieve industrie. Zij leren hun creatieve ideeën om te zetten in beelden, steeds met oog voor economische en maatschappelijke ontwikkelingen. Als beste creatieve vakschool (keuzegids mbo 2019), met 1800 energieke studenten en vele trotse medewerkers is het Cibap een toonaangevende vakschool. Een plek waar talentvolle studenten worden uitgedaagd te excelleren als toekomstig beroepsbeoefenaar. Een plek waar ruimte is voor creativiteit, geplaatst in het kader van vakmanschap en ondernemendheid. Waar open communicatie voorop staat en de omgeving overal meespeelt.

Wat zijn je taken als Servicedeskmedewerker?
Als Servicedeskmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor ICT-vragen van onze studenten en medewerkers. Daarnaast heb je contact met externe partijen als bijvoorbeeld stagebedrijven of ouders. Het ene moment sta je bijvoorbeeld achter de servicedesk om een student advies te geven over software en geef je digitale middelen uit. Het andere moment help je een collega op de werkplek. Ook ben je betrokken bij de ICT-taken bij externe evenementen. En dat doe je allemaal met een glimlach want, onze servicedesk is klantvriendelijk en behulpzaam. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met een ICT-team, bestaande uit vijf andere collega’s. Kortom, een dynamische en uitdagende functie waarbij jij je geen moment hoeft te vervelen.

Wat is vereist?

  • Je hebt minimaal een mbo- diploma in de richting van ICT;
  • Je hebt relevante werk- en/of stage-ervaring;
  • Je hebt ervaring met de volgende applicaties: Office 365 (online) producten, TOPdesk;
  • Je hebt kennis van iOS, OSX en Windows besturingssystemen;
  • Wanneer je kennis hebt van Adobe CC is dat een Pré;
  • Je beschikt over een flexibele en zelfstandige werkhouding;
  • Je wilt je graag blijven ontwikkelen in je vakgebied;
  • Je bent een doorzetter.

Wat bieden we jou?
Een boeiende, uitdagende baan op een unieke en creatieve vakschool. Het Cibap is bekroond met het keurmerk World-class Workplace. Dat betekent dat het Cibap door haar medewerkers hoger beoordeeld wordt dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Wanneer je solliciteert bij het Cibap, weet je dus dat je bij een goede werkgever terecht komt!

Voor deze functie geldt een inpassing in schaal 5 (cao mbo), maximaal 2.599,- bruto per maand bij een fulltime dienst verband. Het Cibap kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interessante baan?
Voor meer informatie over deze functie kan contact opgenomen worden met Dennis de Ruiter (Hoofd ICT) of afdeling P&O, beide bereikbaar via telefoonnummer 038-4546944. Jouw sollicitatie kun je tot en met 19 augustus 2020 richten aan afdeling P&O. De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 25 augustus. In de week van 31, 32 en 33 is het Cibap gesloten.

Klik hier om te solliciteren.