Cibap » over ons » werken bij het Cibap » Adviseur Marketing & Communicatie (tijdelijke aanstelling)

Adviseur Marketing & Communicatie (tijdelijke aanstelling)

Cibap vakschool voor vormgeving is het tref- en kruispunt voor vakonderwijs en creatieve industrie. Een plek waar talentvolle studenten worden uitgedaagd te excelleren als toekomstig beroepsbeoefenaar. Waar ruimte is voor creativiteit, geplaatst in het kader van vakmanschap en ondernemendheid. Studenten leren hun creatieve ideeën om te zetten in beelden, steeds met oog voor economische en maatschappelijke ontwikkelingen. Open communicatie staat voorop. We maken deel uit van de creatieve industrie en zijn daarmee sterk betrokken bij onze omgeving. Als beste creatieve vakschool (keuzegids mbo 2018), met 1800 energieke studenten en vele trotse medewerkers is Cibap een toonaangevende vakschool en beste werkgever voor het jaar 2018-2019.

De afdeling Marketing & Communicatie speelt een sleutelrol in de positionering van het Cibap. De medewerkers van de afdeling dragen zorg voor communicatie gericht op verschillende stakeholders/doelgroepen, zowel in- als extern. De afdeling initieert en onderhoudt dan ook meerdere trajecten en projecten. Zowel online als offline met speerpunten als content marketing, persbenadering, interne communicatie en externe aanwezigheid. Verder zijn de organisatie van de open dagen en het verzorgen van opleidingsbrochures, jaarverslagen en jaarboeken enkele voorbeelden van activiteiten die door de Marketing & Communicatie worden uitgevoerd.

In verband met zwangerschapsverlof zijn wij per zo spoedig mogelijk op zoek naar een:

Adviseur Marketing & Communicatie – 0,8 fte

Het gaat hier om een tijdelijke aanstelling tot uiterlijk einde studiejaar 2019/2020. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het schrijven en redigeren van diverse teksten.
 • Een voorname rol in alle communicatie rond Cibap Next en de evenementen die hiermee samenhangen (Leven Lang Ontwikkelen)
 • Onderhoud en activatie van ons alumninetwerk
 • Het ontwikkelen van social media campagnes
 • Het verzorgen en begeleiden van drukwerk.
 • Het fungeren als aanspreekpunt voor vragen op het gebied van Marketing & Communicatie, voor zowel collega’s binnen het Cibap als voor externe organisaties.
 • Het meedenken in beleidsmatige trajecten op het gebied van interne en externe communicatie.

 

 Voor de functie vragen wij:

 • Je hebt minimaal een relevante afgeronde hbo opleiding en enige jaren werkervaring.
 • Je hebt actuele en relevante kennis op het gebied van marketing en communicatie.
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste digitale communicatiemiddelen.
 • Je weet jezelf in een doorlopend veranderend werkveld te ontwikkelen op je vakgebied.

Daarnaast ben je een vakman of -vrouw, breed inzetbaar, stressbestendig, communicatief sterk en denk je commercieel en conceptmatig. Je werkt nauwkeurig en je kunt kritisch kijken naar je eigen werk en dat van een ander. Je bent in staat om samen te werken maar je kunt ook goed zelfstandig opdrachten uitvoeren.

Daartegenover staat:
Een boeiende, uitdagende baan op een unieke en creatieve vakschool. Voor de adviseur Marketing & Communicatie geldt inpassing in een carrièrepatroon 8, maximaal € 3202,- bij een volledige betrekking (cao-mbo). Het Cibap kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De aanstelling zal plaatsvinden via de payroll constructie Innotiq Cibap.

Meer informatie:
Voor meer informatie over deze functie kan contact opgenomen worden met Koen Schuurhuis (hoofd M&C) of met de afdeling P&O, telefoonnummer 038-4546944.

Je kunt tot en met 20 november solliciteren via deze link.