Cibap doet mee aan de GEW

Op 15 november wordt er wereldwijd aandacht besteed aan ondernemerschap tijdens The Global Entrepreneurshipweek. Alle bestuurders van Regio Zwolle komen naar de Ontwerpfabriek van het Cibap om verschillende vraagstukken te behandelen. Ben jij als student benieuwd naar jouw toekomstige arbeidsmarkt of naar jouw toekomstige omgeving?

1. ‘Werkatelier Human Capital’
Studenten, zowel van het Cibap als van andere scholen, zijn van harte welkom om aan te schuiven bij het overleg ‘Werkatelier Human Capital’. Dit gesprek start om 9.15 uur en gaat over de toekomstige arbeidsmarkt. In dit gesprek gaan studenten met bestuurders in gesprek over dit onderwerp. Wil je als student wel eens horen hoe zo’n overleg in zijn werk gaat, heb je een wens of een idee over jouw toekomst? De bestuurders zijn daarnaast ook geïnteresseerd in jullie tips en meningen!

2. ‘Portefeuillehouders Ruimte’
In dit gesprek kan jij meedenken over vraagstukken die gaan over waar jullie in de toekomst wonen en werken. Hoe zou jij willen dat jouw omgeving er dan uit ziet als toekomstig ondernemer?

Meld je aan via deze link. Het programma duurt van 9.15 tot 11.30 uur.