Cibap » Van klantengesprekken tot uiteindelijke oplevering

Van klantengesprekken tot uiteindelijke oplevering

Rein volgt de opleiding Creatief vakman, specialisatie hout & design aan het Cibap. In het eerste halfjaar van fase 2 liep hij stage bij De Beleving in Nijkerk. Vaklieden, creativiteit en anders dan anders; dat is wat De Beleving uit wil stralen.

  • Student Rein Gunnik
  • Stagebedrijf De Beleving
opleiding(en)

Het grootste deel van de projecten van De Beleving is maatwerk, daardoor zijn de opdrachten erg uitlopend. De Beleving begeleidt het hele proces. Rein heeft actief mee kunnen draaien in het bedrijf.

“Mijn taken tijdens stage waren zeer divers. Ik heb letterlijk alles gedaan: van klantengesprekken tot opleveringen en alles wat daartussen in zit; ontwerpen, meubels en offertes maken, werkplaats aansturen, opleveringen etc.”

“Als ik terugkijk op mijn stage was het leukste project voor mij een basisschool waarbij een nieuw interieur ontworpen en geplaatst moest worden. Dit heb ik volledig zelfstandig mogen doen. Van klantengesprekken, ontwerpen, werk uitzetten in de werkplaats, facturen opstellen tot uiteindelijk de oplevering van de nieuwe inrichting. Het leukste project om te doen vond ik was de ‘verjaardag stoel’.”

 

 

“Tijdens mijn stage heb ik heel erg veel geleerd. Wat ik voornamelijk heb meegenomen is om goed en snel te kunnen werken onder hoge tijdsdruk.”