Cibap » van een kussen op de bank tot een complete verbouwing

van een kussen op de bank tot een complete verbouwing

Angelique van den Burg volgt de opleiding Ruimtelijk Vormgever en loopt stage bij Molitli Interieurmakers in Nijkerk. Tijdens haar stage is ze bezig met mock-ups maken voor de webshop, plattegronden uittekenen in Sketch-up en helpt ze mee met ontwerpen.

  • Student Angelique van den Burg
  • Stage Molitli Interieurmakers
opleiding(en)

interieurvragen

Molitli interieurmakers heeft diverse klanten. Het kan zijn dat mensen al een heel mooi interieur hebben, maar de finishing touch missen. Ook krijgen ze vragen van mensen die een nieuw huis gaan bouwen, wat tegenwoordig duurzaam moet zijn. “Onze opdrachten gaan letterlijk van een kussen op de bank tot een hele verbouwing.”

uitkomst van de eeuw

Ze geven hun klanten de opdracht om zo veel mogelijk Pinterest-borden in te vullen. “Dat is voor ons de uitkomst van de eeuw. Pinterest maakt beeldend hoe de klanten het voor ogen hebben. Dan starten we het ontwerpproces en ga ik bezig om de plattegronden uit te tekenen in Google Sketch-up. Ook denken we na over het budget en het materiaal.”

 

leukste ontwerpproject

“Samen met stagebegeleidster Nikki mocht ik een leuk ontwerpproject doen. Eerst heb ik een huis volledig uitgetekend in een plattegrond en vervolgens mocht ik zelf bedenken hoe ik het zou inrichten. Nikki en ik hebben allebei hetzelfde huis ingericht en gingen na die tijd kijken wat erin terug zou komen.”

“Als kind was ik altijd bezig met mijn kamer anders inrichten. Al vrij vroeg wist ik dat ik uiteindelijk binnenhuisarchitect wil worden. Ik was dan ook blij dat ik op het Cibap kon starten met de opleiding Ruimtelijk Vormgever. In de toekomst wil ik me wel meer bezig gaan houden met het ontwerpen en ga misschien nog verder studeren.”

gerelateerde opleiding(en)