Cibap » Studenten stylen 50 fietsen met eigen design

Studenten stylen 50 fietsen met eigen design

3e jaars studenten van Ontwerp & Productie hebben 50 Cibap-fietsen gestyled. Deze fietsen zijn aangeschaft voor studenten en docenten die met het ov naar het Cibap komen. Zo ontlasten we het busvervoer. Om ze herkenbaar te maken bedachten de studenten unieke ontwerpen. Vervolgens bestickerden de studenten de fietsen met hun ontwerp.

opleiding(en)

De groep bestond uit studenten van Filmmaker, Grafisch Ontwerper en Visueel DeSigner. Zij kregen de opdracht om een persoonlijk ontwerp te maken voor een Cibap-fiets. Als eerste begonnen de groepen met verschillende schetsen maken. Deze schetsen zijn digitaal voorbereid en vervolgens op de fietsen geplakt. Door de diversiteit in de groep vulden studenten elkaar goed aan en hebben zij veel van elkaar geleerd.

 

Het resultaat leverde maar liefst 50 unieke gestylde Cibap-fietsen op. “Super leuk project, vooral omdat we er samen met studenten van verschillende opleidingen aan konden werken. Ook zagen we gelijk resultaat van ons werk en dat motiveerde ons extra.” aldus de studenten.

gerelateerde opleiding(en)