Cibap » Online voorlichting

Online voorlichting

Bekijk op deze pagina verschillende filmpjes en animaties van onze opleidingen. Zo krijg je een beetje een beeld van onze school en de inhoudt van onze opleidingen. Je kunt natuurlijk ook op de site per opleiding uitgebreide informatie vinden.
.

cibap promo

Deze promo voor onze vakschool is gemaakt door studenten Mediavormgever. Wil jij werk maken van jouw creativiteit, kijk dan hoe dit kan door een opleiding te volgen op het Cibap!

animatie opleiding ICBD

Deze animatie is gemaakt door studenten van de opleiding Mediavormgever. Het legt in het kort uit wat de opleiding International Creatieve Business Developer inhoudt.

animatie opleiding signmaker

Deze animatie is gemaakt door studenten van de opleiding Mediavormgever. Het legt in het kort uit wat de opleiding Signmaker inhoudt.

animatie opleiding filmmaker

Deze animatie is gemaakt door studenten van de opleiding Mediavormgever. Het legt in het kort uit wat de opleiding Filmmaker inhoudt.

animatie opleiding specialist schilder

Deze animatie is gemaakt door studenten van de opleiding Mediavormgever. Het legt in het kort uit wat de opleiding Specialist Schilder inhoudt.

project 'create your own masterpiece'

Studenten Creatief Vakman en Specialist Schilder werkten aan het project ‘create your own masterpiece’. Ze lieten zich inspireren door de collectie van het Rijksmuseum en ontwierpen een nieuw product, meubel of gebruiksvoorwerp.

van oriëntatie tot intake

Hieronder staat schematisch weergegeven hoe het proces van oriënteren tot aan je aanname doorloopt.
*Klik op de afbeelding om hem groter te bekijken.

oriëntatie
Allereerst zoek je naar een opleiding die jou leuk lijkt om te gaan volgen. Wil je meer weten over onze opleidingen? Dan bieden we je nu de mogelijkheid om een online voorlichtingsgesprek aan te vragen. Ook kun je iedere woensdag op ons Instagram kanaal @cibapvakschool, vragen stellen aan onze studenten.

aanmelden
Als je enthousiast bent, meld je je aan voor het Cibap. Dit kan via het digitale aanmeldingsformulier op de website.

intake
Na je aanmelding word je uitgenodigd voor de intake. Op dit moment vindt deze online plaats. Je ontvangt twee weken van te voren een uitnodiging met uitleg over het verloop van de intake.

Na de intake krijg je zo snel mogelijk bericht van ons of je bent toegelaten en kan starten in september.

De draaideur

Studenten van de opleiding Mediavormgever maakten een aflevering van een eigen programma genaamd ‘De Draaideur’. Het is gemaakt door studenten en voor Cibap studenten, maar ook zeker leuk en interessant om te kijken voor anderen. Er wordt veel informatie gegeven over de opbouw van de opleidingen en een oud-studenten vertelt over het werk dat ze nu doet.

Cibap TV

Het Cibap heeft in school haar eigen TV-kanaal, namelijk Cibap TV. Studenten van de opleiding Mediavormgever en Filmmaker werken samen aan nieuwsafleveringen. Deze gaan over gebeurtenissen op het Cibap. In deze film leggen de Mediavormgever studenten Joey en Jade uit hoe het in z’n werk gaat achter de schermen.