Cibap » experimenteren met honingraatkarton

experimenteren met honingraatkarton

In fase 4 werken studenten van verschillende opleidingen samen aan projecten onder de naam Cibap in Company. De studenten voeren praktijkopdrachten uit voor en met professionals uit de creatieve industrie. Begin dit jaar ging er een groep studenten aan de slag voor Axxor, een groot internationaal bedrijf, dat onder andere in Zwolle gevestigd is. Axxor produceert honingraatkarton voor vele verschillende toepassingen. Het materiaal vind je onder andere terug in vele Ikea kasten omdat het weinig weegt en erg stevig is.

  • Project Cibap in Company
opleiding(en)

 

 

aan de slag voor een international

De vraag vanuit Axxor was om te helpen bij het inrichten van een expositie ter ere van hun 25-jarig bestaan. In juni 2018 vieren zij feest met hun medewerkers en klanten vanuit Nederland, Polen en Amerika. Op de locatie waar dit evenement plaats vindt, wil Axxor graag een expositie inrichten met als hoofdmateriaal honingraatkarton.

nieuwe toepassingen van honingraatkarton

De studenten brainstormden, experimenteerden en bedachten zo allerlei toepassingen voor het materiaal. Ze verzonnen verrassende nieuwe toepassingen zoals een soort springplank. Ook creëerden ze mooie producten als lampen en een tafeltje. Over verschillende toepassingen maakten ze video’s die erg mooi weergeven wat er allemaal is bedacht. Axxor was erg enthousiast en gaat de ontwerpen gebruiken bij de expositie.

gerelateerde opleiding(en)