Cibap » deze stage sluit perfect aan bij de theorie van mijn opleiding

deze stage sluit perfect aan bij de theorie van mijn opleiding

Merel Boksebeld volgt de tweetalige opleiding International Creative Business Developer (ICBD) en zit in fase 3. Op dit moment loopt ze stage bij slagbijalmelo, een creatief reclamebureau. Een flitsend bedrijf waar ze veel terugziet van wat ze leert tijdens haar opleiding.”Dit is precies de stage waar ik naar op zoek was.” aldus Merel

  • Student Merel Boksebeld
  • Stage slagbijalmelo
opleiding(en)

Perfecte aansluiting

“Tijdens mijn vorige stage hield ik me vooral bezig met grafisch vormgeven. Omdat ICBD een brede opleiding is met veel theorie over concept denken en marketing, zocht ik dit ook in mijn stage. Deze stage sluit perfect aan bij de theorie! Ik doe nu niet alleen grafisch vormgeven, maar denk bijvoorbeeld ook mee over customer journey’s. Dit maakt het heel uitdagend en afwisselend!”

Werken in squads

“Bij slagbijalmelo werken ze in twee squads, dat is een team van medewerkers dat zich stort op klussen. In het team zitten een artdirector, een copywriter, een vormgever en communicatieadviseurs. Ieder heeft zijn taak en samen kom je zo tot een prachtig eindresultaat. Het is erg leuk om te zien hoe ze als team vraagstukken van klanten aanpakken, want zo leren we het ook op school.”

Inzicht

“Nu ik hier stage loop en de kans krijg om me te verdiepen in marketing en communicatie, merk ik dat ik dat gedeelte ook heel interessant vind. Samen met twee andere stagiaires werken we aan een project voor NXtv. We moeten de techniek sector meer promoten en aantrekkelijker maken voor jongeren. Het is erg leuk om samen na te denken hoe je meer kijkers kan trekken. Wie weet dat ik in de toekomst meer de kant van het marketing en het communicatie vak op wil gaan.”