Cibap » Cibap studenten beginnen met Bachelor Graphic Communication

Cibap studenten beginnen met Bachelor Graphic Communication

De studenten die hebben deelgenomen aan het excellentieprogramma Graphic Communication hebben de Bridging Module (level 5) op het Cibap met goed gevolg afgesloten.
De studenten hebben hiervoor een essay moeten schrijven in het Engels. Zij hebben een aantal design projecten uitgevoerd en hebben aangetoond hun Engels te beheersen op het niveau Cambridge B2. Daarmee worden ze toegelaten tot het Bachelorprogramma Graphic Communication (level 6) dat onze partnerschool SintLucas uitvoert onder auspiciën van de University of Northampton. De Cibap studenten gaan op 27 november deelnemen aan dit programma dat in Boxtel in een prachtige ambiance wordt gegeven.

Dit traject is speciaal voor studenten die meer willen en meer kunnen. Studenten kunnen De Bridging Module extra naast de lessen van de opleiding Mediavormgever, volgen. Ook studenten vanuit andere opleidingen kunnen met ingang van volgend jaar deelnemen.

De studenten die nu eind november beginnen aan de Bachelorfase hopen in juli 2018 allemaal tegelijkertijd met hun mbo-4 diploma ook hun Bachelordegree te halen. Dit internationale traject, vergroot de kansen op de arbeidsmarkt  en verleent toegang tot professionele masters in Engeland en een aantal andere Europese landen.

Deel dit via je sociale netwerk.