Cibap » Food & Design meetup

Food & Design meetup

the art of storytelling - ondernemen met een goed verhaal

Food & Design zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Cibap Next en SVO Vakopleiding Food brengen de food- en design industrie samen om te onderzoeken wat design kan bijdragen aan het MKB food. Dit valt samen in een reeks Food & Design meetups waarin we inzoomen op onderwerpen die van belang zijn voor de toekomst van deze sectoren. Wat gebeurt er als we deze krachten bundelen?

Art of storytelling op 13 november
De eerste Food & Design Meetup gaat over the art of storytelling in de digitale omgeving. Op woensdag 13 november van 16.00 uur tot 21.00 uur onderzoeken we wat de impact van storytelling is op de aantrekkelijkheid van je product. Het event wordt gehouden bij het Brouwtheater, Westerlaan 45 in Zwolle.

Social media is dé tool om direct contact te houden met je doelgroep. Het vergroot je bereik naar je klant, maar zorgt ook voor netwerk, informatie en inspiratie. Haal jij het maximale uit je social media kanalen? Leer hoe je door middel van verhaal en design optimaal gebruik kunt maken van jouw social media. Hoe stem je dit af op jouw identiteit als ondernemer? Hoe bouw je aan online zichtbaarheid? Hoe vertaal je jouw product naar een goed beeld en verhaal? Wat is goede content? Hoe creëer je met weinig middelen een perfect plaatje?

Ben jij erbij?
Met een programma vol ondernemers, sprekers, experts en een food experience willen wij je de inspiratie en tools geven om effectiever en creatiever gebruik te maken van je social media kanalen. Ben jij erbij op 13 november? We vragen een kleine vergoeding van € 35,- (excl. BTW). Meld je nu alvast aan via onderstaand formulier.

Aanmelden Food & Design event 13 november 2019

 

Verificatie

 

 

Deel dit via je sociale netwerk.