Cibap » demo doe sessie

demo doe sessie

maak kennis met onze opleidingen

Op woensdagochtend 18 december organiseren wij een Demo Doe sessie.

Ben je benieuwd hoe een schooldag op een creatieve vakschool eruit ziet? Beleef er dan eentje met ons mee. Tijdens de Demo Doe sessie krijg je een kijkje in onze keuken. Door middel van een workshop proef je de sfeer van de school en kun je op een ontspannen manier kennismaken met studenten en docenten. Ook krijg je een rondleiding en informatie over onze opleidingen en de lessen op het Cibap.

Aanmelden voor deze Demo Doe sessie is niet meer mogelijk. Je kunt je wel aanmelden voor woensdag 8 januari 2020, klik hier om je aan te melden.

Portfoliogesprek
Tijdens de Demo Doe sessie is het ook mogelijk om je portfolio te bespreken en advies te krijgen hierover. Het is dan de bedoeling dat je al een (deel van je) portfolio hebt en deze meeneemt om te bespreken. Wanneer je dit wilt kun je het aangeven op het aanmeldingsformulier.

Wil je graag alleen je portfolio bespreken en niet aan de Demo Doe sessie deelnemen? Laat het ons weten, bij voldoende interesse plannen we hiervoor dan een moment. Je gaat dan in +/- 1 uur tijd samen met Cibap studenten en een docent kijken naar jouw portfolio. Klik hier wanneer je alleen je portfolio wil bespreken.

Deel dit via je sociale netwerk.