Cibap » Cibap Alumni Meetup

Cibap Alumni Meetup

bijeenkomst voor afgestudeerden

Op 1 februari organiseren wij de eerste Cibap Alumni Meetup. Na het Cibap heb je een volgende stap gezet in de creatieve industrie. Of je nu bent gaan werken of studeren. Voor het Cibap maak je vanaf dat moment deel uit van wat we met een mooi woord ‘Alumni’ noemen: groep van afgestudeerden. Wij blijven heel graag met jou in contact. Wij kunnen op onze beurt weer leren van jouw nieuw opgedane vak- en werkervaring.

Succesvolle professionals maken slim gebruik van netwerken om op te kunnen terugvallen. Met het opbouwen van een Cibap Alumni netwerk willen wij dat stimuleren. Wij willen onze alumni dus nadrukkelijk aan elkaar en aan ons verbinden. Een voor de hand liggende eerste stap is natuurlijk om (hernieuwd) met elkaar in contact te komen.

Op vrijdag 1 februari willen we je daarom nodigen voor een eerste Cibap Alumni Meetup. In een informele en verrassende setting horen we jouw mening. Wat zijn jouw ervaringen? Hoe kunnen we de creatieve industrie nog beter verbinden aan ons vakonderwijs en welke tips geef je het Cibap? Daarnaast informeren je graag over onze bewegingen als het gaat om professionele ontwikkeltrajecten in de Creatieve Industrie. We toetsen graag bij je of ons aanbod aansluit bij jouw behoefte. We zien deze hernieuwde kennismaking ook als een verkenning van jouw mogelijkheden voor ons. Kun je voor ons iets betekenen in de vorm van masterclasses, deelname aan een expertgroep of op een ander gebied? We zien uit naar die inzet!

Natuurlijk is er ook tijd om bij te praten en om de school te bekijken. Voorafgaand aan de eerste Cibap Alumni Meetup kun je onze open dagen bezoeken. Onze deuren staan vanaf 16.00 uur open. Van 19.30 tot 20.30 uur komen we samen in de Meetup.

Meld je hier aan voor de Meetup.

Deel dit via je sociale netwerk.