Cibap » Alumni meetup

Alumni meetup

Evenement voor oud-studenten

Beste oud-student,

Na het Cibap heb je een volgende stap gezet in de creatieve industrie. Voor het Cibap maak je vanaf dat moment deel uit van wat we met een mooi woord ‘alumni’ noemen: groep van afgestudeerden. Wij blijven heel graag met jou in contact. Wij kunnen op onze beurt weer leren van jouw nieuw opgedane vak- en werkervaring.

Graag nodigen we jou uit voor onze Alumni Meetup op 31 januari a.s. Om 19.00 uur staat er een drankje voor je klaar in het Auditorium in de Ontwerpfabriek.

Om 19.30 uur gaat Lammert Kamphuis, filosoof, spreker en bestsellerauteur, het hebben over geluk in je werk. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe filosofie ze kan helpen in het dagelijkse leven. Lammert sprak meerdere malen voor volle zalen op Lowlands, is hoofddocent bij The School of Life Amsterdam en huisfilosoof bij Koffietijd/5 Uur Live op RTL 4. In 2018 kwam zijn bestseller Filosofie voor een weergaloos leven (De Bezige Bij) uit.

Wat heb je nodig om ’s ochtends met plezier naar je werk te gaan? In de filosofie wordt hier al eeuwenlang over nagedacht. Lammert neemt je mee langs enkele van de meest verfrissende ideeën over arbeid. Zo word je aan het denken gezet over je verwachtingen rondom werk en de vraag hoe je ontdekt waar je echt goed in bent. Ook word je uitgedaagd om meer te spelen in je werk en te bedenken of je in je huidige functie bijdraagt aan wat er volgens jou echt nodig is. Aan het eind van deze interactieve lezing heb je vanuit verrassende invalshoeken naar werk gekeken, ben je meer bewust van wat jij nodig hebt en ben je geïnspireerd om aan de slag te gaan.

In het kader van onze open dagen staan vanaf 16.00 uur de deuren van onze vakschool open voor aankomend studenten. Als oud-student ben je dan natuurlijk ook al van harte welkom om op eigen gelegenheid de school en het werk van onze studenten bekijken.

Ben jij erbij? Meld je hier aan. 

Deel dit via je sociale netwerk.