Cibap Next

Cibap Next

Cibap Next staat voor leren door te inspireren. Met nieuwe creativiteit maken we van organisaties en zelfstandige professionals creative entrepreneurs. Dat is nodig, want de technologische veranderingen gaan sneller dan ooit. Om bij te blijven is nieuwe creativiteit onmisbaar. Niet alleen in de creatieve industrie, maar in alle branches.

Met Cibap Next gaan we op verkenning en onderzoek om zo antwoorden te vinden op de toekomstvragen van professionals; vragen over hun eigen ontwikkeling en hun onderneming. Om die vragen te beantwoorden én omdat wij nooit uitgeleerd zijn, bieden we tools en oplossingen die ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf (mkb), zelfstandig professionals en alumni sterker, creatiever en toekomstbestendiger maken.

We schakelen kennis in van experts, ondernemers, designers, onderzoekers, vakmensen en verhalenvertellers uit de creatieve industrie en gaan aan de slag met ondernemersvragen. Daarbij zetten we tools, netwerk en inspiratie in die van belang zijn voor het ontwikkelen van loopbaan of onderneming. Deelnemers aan onze programma’s bouwen aan een beroepsrelevant portfolio en kunnen bij Cibap Next certificaten op mbo- en hbo-niveau behalen

Cibap Next is zelf nieuwsgierig, lenig, connected én heeft plezier in leren. We zijn er voor de professionals en organisaties die net als wij ook willen blijven leren en bewegen. Krachtig en continu.

Van professional naar creative entrepeneur

CIBAP GAAT RICHTING 2025…

  1. meet-up-, inspiratie- en skills-sessies organiseren voor creatieve professionals en het mkb
  2. flexibele, kortlopende programma’s starten die stapelbare ‘badges’ opleveren en samen tot een mbo- of hbo-diploma leiden.
  3. talent-ontwikkelprogramma’s voor alumni ontwikkelen gericht op keuzes maken, portfolio opbouw (skills) en personal branding.
  4. de eenjarige internationale bachelor Visual Communication aanbieden in samenwerking met de University of Northampton