Wij zijn cibap

Wij zijn cibap

Wij zijn Cibap. Wij kiezen en nemen de rol van regisseur, aanvoerder, initiatiefnemer. In de stad, in de regio, nationaal en internationaal. Wij weten dat innovatie de sleutel is van ons voortbestaan als samenleving en als mensheid. Wij weten dat deze tijd vraagt om nieuwe creativiteit en dat werkers in de creatieve industrie daarvan de dragers zijn.

Wij zijn de vakschool die vormgevers opleidt voor de wereld van morgen

Alles is vormgegeven onze leefwereld en werkwereld. Het geeft ons richting en houvast. Vormgeving maakt de leefwereld en werkwereld toegankelijk, begrijpelijk en aantrekkelijk. De vakmensen in de creatieve industrie zijn hierin de bedenkers en makers.

Cibap vakschool voor vormgeving en Cibap Next leiden deze vakmensen op - zowel overdag als ‘s avonds. Ons onderwijs is een belangrijke schakel in de keten van student tot professional, van bureau tot MKB, in de stad en in de regio. 

Daarin neemt Cibap zijn rol, met toewijding en daadkracht. En vooral met de professionaliteit van de eigen collega’s: vakmensen in de creatieve industrie. Als vakschool lopen we voorop én vooruit. Elke dag. We zien perspectief in de rol die onze medewerkers en studenten innemen in de omgeving. Daar werken we aan. Dat perspectief beschrijven we nu, ook al weten we dat de wereld er morgen alweer anders uitziet dan vandaag. Ook onze Cibap-wereld.  

Wij vertrouwen op onze wendbaarheid
en op ons inzicht om als vakschool voor vormgeving die beweging in te zetten en te volgen. Richting 2025…